maandag 21 december 2015

Persoonlijke update

Hallo Allemaal, ik ben de laatste tijd een beetje afwezig op social media en ik schrijf ook wat minder. Dit heeft natuurlijk zijn redenen en die ga ik vandaag in dit artikel aan jullie uitleggen! Lees je mee?Ik ben niet iemand die snel toegeeft aan zijn ziek zijn, maar dit heb ik de afgelopen twee weken echt wel moeten doen. het begon allemaal met een zware amandel ontsteking waardoor ik een week met hoge koorts in bed lag en niet veel heb geschreven. Ik zag aan een antibiotica kuur en het leek heel goed te gaan tot ik last kreeg van bijwerkingen en eigenlijk weer net zo ziek werd. Hier baalde ik heel erg van maar gelukkig was dit na twee dagen alweer over. Toen ging het een paar dagen goed en heb toen aardig wat product foto’s gemaakt en die tijd goed besteed aan school.

Tot ik afgelopen donderdag last kreeg van migraine aanvallen. Ik heb eigenlijk nooit last van migraine, dus dit was best raar voor mij en heb weer een halve week op bed moeten liggen. Ik ben vanochtend naar de dokter geweest en heb gelukkig medicijnen ervoor gekregen waardoor het hopelijk beter gaat!


Ik ga nu ook weer 3 keer per week artikelen online zetten, ik heb op dit moment geen mobiel en krijg hem hopelijk snel weer terug waardoor ik ook weer actiever wordt op instagram! Omdat het vakantie is en ik wat meer tijd heb komt er af en toe ook een extra artikel online.


Een reactie posten